logo gloed

vrijdag 22 oktober 2021
Letters

Vriend worden

Word vriend van de UOV!
Geniet u van onze concerten, bent u betrokken en draagt u onze vereniging een warm hart toe? Word dan Vriend van de UOV!
Met uw financiële bijdrage steunt u onze vereniging, en dat kunnen we heel goed gebruiken.
Als vriend van de UOV doneert u een bedrag naar keuze. Alle giften zijn zeer welkom!
Via de Vrienden Nieuwsbrief houden we de vrienden 2x per jaar op de hoogte van alle nieuwtjes en concerten.

Doneert u € 25,-- of meer per jaar, dan geniet u van de volgende extra voordelen:

  • Voorrang bij bestellen van de beste plaatsen voor onze concerten (2 per € 25,-- donatie)
  • Een gratis programmaboekje per concert dat u vooraf wordt thuisgestuurd
  • Tweemaal per jaar ontvangt u de (digitale) Vrienden Nieuwsbrief, boordevol informatie over het a.s. concert, over componist en werk, over de locatie en over eerdere uitvoeringen door de UOV van hetzelfde werk of werken van dezelfde componist
  • U krijgt regelmatig de gelegenheid om een repetitie bij te wonen.

Hoe kunt u vriend worden van de UOV?
Stuur een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin u uw naam, adres, woonplaats en het donatiebedrag per maand, kwartaal of per jaar vermeld. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw opgave.

Login formulier

Toegang tot het Ledenportaal

Uw privacy

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.
U kunt reageren door een e-mail te versturen naar het secretariaat.