vrijdag 15 november 2019

Als deze oorlog ooit nog eindigt

Speciaal Project ter gelegenheid van 75 jaar vrijheid!

Als deze oorlog ooit eens eindigtIn samenwerking met het NS-orkest en Klein Operakoor Wilhelminapark voert de Utrechtse Oratorium Vereniging een concerten reeks uit geheten ‘ Als deze oorlog ooit nog eindigt’ Muziek : The Armed Man van Karl Jenkins en de Mauthausen liederen van Mikis Theodorakis. Projectzangers welkom! Doe mee aan dit bijzondere project op 1,2,3, en 4 mei 2020.

De concerten staan in het licht van 75 jaar vrijheid. Het Spoorwegmuseum en het Centraal Station vormen het decor van de uitvoering. Een unieke ervaring voor iedereen! Voor meer informatie over dit project https://www.nsharmonie.nl/75-jaar-vrijheid/

Projectzangers zijn welkom: Tenoren en Bassen meer dan welkom

Een professionele regisseur, de dirigent van het NS-orkest en uiteraard onze dirigent Roel Vogel begeleiden het geheel. De concerten worden uit het hoofd gezongen , dus houd rekening met de nodige studietijd naast de repetities.

Heb je belangstelling? Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld je stemsoort en zangervaring. Dan benaderen we je voor een korte stemtest.
De muziek van de Mauthausen liederen krijg je digitaal toegestuurd en kun je zelf printen.
De partituur van The Armed Man dien je zelf aan te schaffen.
De deelnemerskosten bedragen 150 euro in totaal, in januari 2020 te voldoen.
We starten met repeteren vanaf 10 december: elke dinsdagavond van 19.45 – 22.00.
Extra repetities zijn op: zaterdag 11 januari, zaterdag 14 maart, zaterdag 4 april, maandagavond 20 april.
Generale repetitie is op 28 of 29 of 30 april.

Meer informatie:
Ludy van Dijk 06 4847 3745