donderdag 9 april 2020

Als deze oorlog ooit nog eindigt

Bijzonder project ter gelegenheid van 75 jaar vrijheid!

Met zeer veel enthousiasme repeteren we nu voor het bijzondere project "Als deze oorlog ooit nog eindigt", . Samen met het NS-Orkest en het Klein Operakoor voeren we op 1,2 en 3 mei een reeks concerten uit als theaterstuk in het kader van “75 jaar Vrijheid”.
Uitgevoerd worden de ‘Mauthausen Liederen’ van Mikis Theodorakis in de prachtige vertaling van Lennaert Nijgh enThe Armed Manvan Karl Jenkins. De arrangementen voor  harmonieorkest en groot koor zijn gemaakt door Rob Goorhuis.
De concerten vinden plaats in het Spoorwegmuseum, het voormalige Malibaanstation, een beladen locatie. Dit was  het station vanwaar de Utrechtse Joden naar kamp Westerbork werden afgevoerd.
Voor meer informatie zie: https://www.nsharmonie.nl/75-jaar-vrijheid/ en de website van het Spoorwegmuseum.
De concerten beginnen om 20:00, de zaal is open vanaf 19:30. De toegangsprijs is € 20,-. De toegangskaarten zijn, anders dan bij reguliere UOV-concerten, verkrijgbaar bij de webshop van het Spoorwegmuseum: https://nsorkest.spoorwegmuseum.nl.
We verheugen ons zeer op deze bijzondere concerten en nodigen u van harte uit deze met ons mee te beleven.

Op 4 mei ’s avonds zal, ingepast in de dodenherdenking van acht uur, The Armed Man in het openbaar concertante worden uitgevoerd door beide koren en het NS-Orkest. Dit zal plaatsvinden op het Stationsplein bij het Centraal Station onder het “Bollendak".