logo gloed

zaterdag 7 december 2019
Letters

Als deze oorlog ooit nog eindigt

Speciaal Project ter gelegenheid van 75 jaar vrijheid!

Als deze oorlog ooit eens eindigtIn samenwerking met het NS-orkest en Klein Operakoor Wilhelminapark voert de Utrechtse Oratorium Vereniging een concerten reeks uit geheten ‘ Als deze oorlog ooit nog eindigt’ Muziek : The Armed Man van Karl Jenkins en de Mauthausen liederen van Mikis Theodorakis. Projectzangers welkom! Doe mee aan dit bijzondere project op 1,2,3, en 4 mei 2020.

De concerten staan in het licht van 75 jaar vrijheid. Het Spoorwegmuseum en het Centraal Station vormen het decor van de uitvoering. Een unieke ervaring voor iedereen! Voor meer informatie over dit project https://www.nsharmonie.nl/75-jaar-vrijheid/

Projectzangers zijn welkom: Tenoren en Bassen meer dan welkom

Een professionele regisseur, de dirigent van het NS-orkest en uiteraard onze dirigent Roel Vogel begeleiden het geheel. De concerten worden uit het hoofd gezongen , dus houd rekening met de nodige studietijd naast de repetities.

Heb je belangstelling? Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld je stemsoort en zangervaring. Dan benaderen we je voor een korte stemtest.
De muziek van de Mauthausen liederen krijg je digitaal toegestuurd en kun je zelf printen.
De partituur van The Armed Man dien je zelf aan te schaffen.
De deelnemerskosten bedragen 150 euro in totaal, in januari 2020 te voldoen.
We starten met repeteren vanaf 10 december: elke dinsdagavond van 19.45 – 22.00.
Extra repetities zijn op: zaterdag 11 januari, zaterdag 14 maart, zaterdag 4 april, maandagavond 20 april.
Generale repetitie is op 28 of 29 of 30 april.

Aanmelding: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie:
Ludy van Dijk 06 4847 3745
Kitty Nooteboom 06 5347 5699

Login formulier

Toegang tot het Ledenportaal

Uw privacy

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.
U kunt reageren door een e-mail te versturen naar het secretariaat.